Valitse sivu

#ImageByFrimage

LISÄÄ YRITYKSEN NÄKYVYYTTÄ HELPOSTI

Haluatko näkyä verkossa, sosiaalisissa medioissa, tien vieressä tai päivittää yrityksen graafinen profiili? Haluatko näyttää toimintasi kuvan ja videon avulla?

 

Silloin olet tullut oikeaan osoitteeseen!

Ota yhteyttä

MARKKINOINTITOIMISTO KEMIÖNSAARESSA JA LÄHIALUEILLA

Tarjoamme monipuolisia palveluita digitaalisessa ja perinteisessä markkinoinnissa. Verkkosivujen, logojen, lehtisten, käyntikorttien ja muiden painotuotteiden suunnittelusta voimme myös päivittää valokuvapankkisi ammattimaisella materiaalilla sekä maasta että ilmasta. Nyt tarjoamme palveluita myös ICT alalla.

 

Toiminta-alueemme on pääasiassa Kemiönsaari ja sen ympäristö mutta teemme myös projekteja Paraisilla, Turussa, Salossa, Raaseporissa ja Hangossa. Monet työt voidaan suorittaa myös etänä, joten ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme auttaa teitä.

DIGI

Etsittekö jotakuta joka voi tehdä teille verkkosivun tai edistää teidän näkyvyyttä verkossa? Tarvitseeko yrityksenne logon, käyntikortin tai muuta graafista materiaalia?

Lue lisää

PHOTO

Haluatteko päivittää yrityksenne kuvapankin kuvilla teidän palveluistanne ja tuotteistanne? Haluatteko näyttää toimintanne lintuperspektiivistä?

 

Lue lisää

ICT

Oletteko miettinyt miten voisitte edistää teidän tapaa tehdä töitä ja käsitellä tietojanne nykyaikaisilla ICT ratkaisuilla? Tarvitsetteko apua nykyaikaistaa yrityksenne?

Lue lisää