Välj en sida

Hör av er till oss

 

Om ni vill diskutera något projekt, be om en offert, eller annars intresserade av att höra hur vi kunde hjälpa er.

 

info@frimage.fi

+358 45 63 49 227

 

FR IMAGE

2753705-1

Västanfjärdsvägen 400

25840 NIVELAX

Profilfotografering kimitoön

Robert Fröberg

Art Director, ICT-specialist
info@frimage.fi
+358 45 6349 227

Jennica Fröberg

Copywriter, Översättare
info@frimage.fi
+358 45 6349 227

FR IMAGE

Företaget FR Image grundades år 2016, då under namnet RF Design i Ekenäs. Jag studerade Informationsbehandling i Novia vid campus Raseborg och det var aktuellt med tredje årets praktik. Det har alltid funnits en dröm om att starta ett eget företag och idén slog mig att kanske min sista praktik skulle vara just det att starta ett företag. På den vägen blev det, jag startade mitt företag medan jag studerade. Skapade en logo, en hemsida, öppnade konton på sociala medier och beställde visitkort. Praktiken tog slut och jag hade fått erfarenheten att grunda ett företag. Resten av studierna tangerade delvis med mitt företag då vissa projekt gick att implementera i min verksamhet. Fotografering och film var en del av studierna vilket också kom fram i mitt slutarbete som handlade om just videobaserad marknadsföring med målet att skapa en modern marknadsföringsvideo för mitt företag.

 

Hade några små jobb på företaget under skoltiden men då jag blev klar med utbildning och kunde titulera mig som Tradenom kom även verkligheten emot. Jag hade inte som avsikt att studera vidare så nu behövde jag ett ”riktigt” jobb. Efter lite sökande fick jag ett deltidsjobb som medarbetare/marknadsförare på Kulturhuset Karelia i Raseborg. Där fick jag verkligen lägga min nylärda kunskap i arbete med att marknadsföra och sälja olika evenemang via diverse plattformar. Det var väldigt lärorikt och tillika roligt när man såg hur viktig marknadsföringen är för att fånga människors uppmärksamhet och intresse.

 

Efter husköp och flytt till Kimitoön pendlade jag ännu till Ekenäs några månader tillika som jag rebrandade mitt företag från RF Design till FR Image. Nu skulle jag ta nya tag och satsa på små och medelstora företag på hemorten genom att hjälpa dem med att skapa en bättre företags IMAGE och tillika ha fokus på fotografering och bild (image). Jag investerade även i en ny drönare och systemkamera vilka senare fångat många av Kimitoöns verksamheter i både bild och video.

 

Under årens lopp har jag fått bekanta mig med flera företag på Kimitoön och hjälpt dem med olika tjänster inom digital- och traditionell marknadsföring, fotografering och video samt verkar många veta att jag har ett stort intresse och kunskap inom IT då även sådanna tjänster utförts på begäran. Under åren 2021-2022 fortsatte jag studera så idag finns även en Filosofie magisterexamen med inriktning på informationssystem i bagaget, vilket också ledde till att företaget idag erbjuder konsulteringstjänster inom ICT.

 

 

2023

Robert Fröberg